Eliteleverandør 2018
70 27 37 88

I 1998 startede Kim R. Laursen Kiratin A/S efter at have været ansat i branchen, som servicechef, siden 1990. Som nystartet virksomhed indenfor skadedyrsbekæmpelse tog Kim udfordringen op i konkurrence med mange skadedyrsbekæmpelsesfirmaer i Danmark.

Hvert år siden 1998 har Kiratin vækstet til virksomhedens nuværende top5-placering i Danmark. Kim lagde fra starten vægt på uddannelse af medarbejdere i form af Kiratin-skolen, så hver servicetekniker er uddannet som specialist i skadedyrsbekæmpelse. Kim beskriver Kiratin som en familie, hvor hver medarbejder bærer Kiratin-ånden, hvor troværdighed, kundeservice, ansvar, teamwork og loyalitet er nøgleord, der beskriver det at være en Kiratiner.

Kiratin har desuden gennem årene udviklet moderne IT-løsninger til sikker styring af kundernes opgaver og medarbejdernes effektivitet. Dette sammenholdt med en konstant udvikling af nye bekæmpelsesformer og ikke mindst udvikling af giftfrie løsninger for at skåne miljø, mennesker og dyr.

Antallet af rotter er steget markant i Danmark i de senere år og fødevarermyndighederne har skærpet kravene til bekæmpelse af rotter og andre skadedyr både over virksomheder og kommuner. Kiratins veludviklede systemer til kundeinformation betyder, at virksomheden i dag er blandt de foretrukne skadedyrsbekæmper hos Danmarks store fødevarevirksomheder. Kiratin tilbyder i dag en miljørigtig og elektronisk løsning til bekæmpelse af rotter. Løsningen er naturligvis giftfri og SMS teknologi fortæller nu ikke kun om hvor mange rotter, men også om trafikken rundt omkring fælden.

Green Monitor løsningen tilbydes i dag som en del af Smart City konceptet til danske kommuner, der lægger vægt på en samlet løsning til bekæmpelse af rotter, ikke kun i bygninger, men også i det offentlige rum omkring affaldsspande.

Kiratin er i dag en virksomhed med 45 veluddannede medarbejdere, der er klar til fremtidens opgaver omkring skadedyrsbekæmpelse.

I spidsen for medarbejderne går Kim R. Laursen forrest. Kim startede Kiratin på sin 40 års fødselsdag og fejrer nu sin 60 års fødelselsdag sammen med 20 års jubilæet for Kiratin.