Eliteleverandør 2018
70 27 37 88

24/7 overvågningssikring:

Kiratins overvågningssikring henvender sig til virksomheder, som ønsker at forebygge og sikre sig imod skadedyr, men samtidig har behov for et højt dokumentations niveau.

Virksomheder har nu muligheden for at opnå en 24/7 overvågning af deres virksomhed. Virksomheden overvåges med intelligente Green Monitor fælder, systemet er meget sikker i drift og dyret aflives humant, hurtigt og skånsomt inden skaden er sket.

Systemet leverer meget nøjagtige data, hvor der er dokumentation for dato, tidspunktet og hvilket dyr der er fanget i fælden. Samtidig kan systemet indstilles til, udover alarmerne at tilbagerapportere en statusrapport på om alt er ok ift. Batteritilstand, signalstyrke og temperatur eller ved fangst i fælden.

 

Green Monitor systemet sikrer din virksomhed en 24/7 overvågning og formentlig markeds bedste og mest nøjagtige dokumentation.

 

Vores høje faglige niveau hos vores medarbejdere sikrer din virksomhed den bedste løsning og markeds bedste dokumentation, opstår der alligevel et problem med skadedyr, sikrer vores

landsdækkende tilstedeværelse en hurtig reaktionstid samt en effektiv bekæmpelse af problemet.

Aftalen kan bl.a. omfatte, detektering for og bekæmpelse af og sikring imod rotter og mus, sorte havemyrer samt evt. detektering for og bekæmpelse af kakerlakker, møl og flyvende insekter mm.

Aftalen tilpasses behovet efter hvilken skadedyr der sikres imod, virksomheden sikres ud- og indvendig med Green Monitor.


 

Se mere om Green Monitor her.

 

 

 

 

 

 


 

2 thoughts on “24/7 Overvågning

Comments are closed.