Eliteleverandør 2018
70 27 37 88

groen_smiley-mini

Hos Kiratin overholder vi arbejdsmiljøreglerne og har derfor fået tildelt den grønne smiley af Arbejdstilsynet.

Målsætning

At levere servicesystemer med de miljørigtige produkter og løsninger, der måtte dække enhver virksomhed, boligselskab eller privat kundes behov.

Hensyn til miljøet

De danske myndigheder stiller i dag store krav omkring miljø og brugen af bekæmpelsesmidler. Hos Kiratin bestræber vi os hele tiden på at bruge de rigtige midler i den korrekte dosering til gavn for miljø, planter og dyr. Gennem vores nationale og internationale kontakter får vi løbende information om nye tiltag på markedet, hvilket gør det muligt for os altid at vise størst muligt miljøhensyn.

Servicesystemer til alle typer virksomheder

Kiratin servicerer i dag nationale samt internationale virksomheder, der ønsker en høj hygiejnisk standard.

Til virksomheder, der udelukkende har samhandel med andre danske virksomheder, tilbyder Kiratin en basissikring, som skaber et skadedyrsfrit miljø og giver den nødvendige dokumentation til brug i forbindelse med egenkontrol.

Til virksomheder, der har samhandel med internationale virksomheder og dermed skal overholde både nationale og internationale godkendelsessystemer som FDA og BRC, tilbyder Kiratin et udvidet servicesystem med elektronisk rapportering.

Ét domicil – lokalt repræsenteret

Hos Kiratin har vi ét domicil. Dette holder omkostninger og priser nede til gavn for vores kunder. Mange kunder ønsker at handle lokalt, og derfor har Kiratin opdelt Danmark i distrikter, hvor vi har ansat lokale serviceteknikere og konsulenter.

Kontakt os på tlf. 70 27 37 88 og hør nærmere om, hvordan Kiratin kan hjælpe din virksomhed med at skabe et skadedyrsfrit miljø.