Eliteleverandør 2018
70 27 37 88
kiratin-koebt-af-anticimex

Kiratin er pr. 2/1-2019 blevet købt af Anticimex A/S

Med opkøbet bliver Anticimex Danmarks største firma inden for miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse. Efter købet af Kiratin har Anticimex nu 130 ansatte, fordelt over hele landet. Størstedelen er teknikere, som hjælper kunder med bekæmpelse af skadedyr (rotter, mus, væggelus, hvepse, myrer, kakerlakker m.m.). Både hos Anticimex og Kiratin har man en bred kundebase bestående af virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner og private.

Same procedure as last year

Med tiden bliver Kiratin integreret i Anticimex. På den korte bane vil det være business as usual. Det betyder, at Kiratins kunder skal henvende sig på samme måde som hidtil. De ansatte fra Kiratin følger med over i Anticimex.

Et godt match

Kim Laursen, som grundlagde Kiratin i 1999, er glad for de muligheder, som overtagelsen medfører: ”Hos Kiratin har vi altid haft stort fokus på innovative løsninger og på vores kunders behov.  Anticimex har det lige sådan. Derfor vil kunderne fremover kunne få endnu bedre løsninger inden for skadedyrsbekæmpelse. 2 + 2 bliver til 5.”

Også Rune Sejersen, adm. direktør for Anticimex, er tilfreds: ”Vi er meget glade for, at Kiratin nu bliver en del af Anticimex. Både hos Anticimex og Kiratin har vi stort fokus på miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse. Vi kan nu danne fælles front i kampen for grønnere og mere effektiv skadedyrsbekæmpelse.”

Intelligente løsninger

De seneste år har både Anticimex og Kiratin haft stor vækst. Baggrunden for dette er især de intelligente løsninger, hvor overvågning, data og intelligent teknologi bruges til at sikre effektiv bekæmpelse af skadedyr. Opkøbet sikrer en række synergieffekter.

Anticimex i Danmark og resten af verden

Efter overtagelsen af Kiratin har Anticimex 130 ansatte, fordelt over hele Danmark. Der er kontorer på Sjælland og i Jylland. På verdensplan er Anticimex i 18 lande, med 5.700 ansatte. I dag er Anticimex verdens største inden for miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse.